Syksyn ihanat häätrendit! Väriloistoa ja tyyliä juhliin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Syksy on tunnelmallinen vuodenaika, johon kuuluu ruskan lisäksi pimeitä iltoja, kynttilöitä ja punaviiniä. Syksy antaa myös erinomaisen mahdolisuuden upean hääjuhlan valmistamiseen. Nyt on listattu parhaimpia vinkkejä onnistuneeseen loppusyksyn hääjuhlaan.

Häissä pukeudutaan perinteisesti kevyesti kesäisiin juhlavaatteisiin, mutta syksyllä on lupa käyttää peittävämpiä asusteita sekä pitkää ja maahan asti ylettyvää huntua. Hääparille voi teettää esimerkiksi tilaustyönä koristellut nahkatakit, joissa lukee ”Just married”.

Punainen väri on sopiva syksyyn, joten se toimii erinomaisena teemasävynä vaikkapa morsiusneitojen puvuissa. Miehet voivat puolestaan pukeutua mustan sijaan syvään laivastonsiniseen. Syksyisiä hedelmiä ja kasveja voi ujuttaa pöytäkoristeisiin sekä kimppuihin.

🌷 Just married 🌷 by @wolfandrosie

A post shared by KÅℝÅ HURSTON (@karahurston) on

Bring on all the cozy fall colors! | photo + creative direction @barrow_emma floral design @hollybee_flowers . . venue @weddevon venue styling @knotsandkisses wedding dress @watters via @theweddingcompanyplymouth hair @brigitte_fisher makeup @emmaroberts.mua cake @queen_bee_cakes furniture and rentals @virginiasvintagehire fabrics @wearewestcountryweddingplanner silk ribbon @katecullenstyle stationery @knotsandkisses . . . #ruffledblog #weddings #love #weddingideas #weddinginspiration #weddinginspo #ohwowyes #ido #weddingplanning #tablescapes #weddingtables #fallweddings #fallwedding #itshappyhere #happilyeverafter #weddingdesign #weddingdecor #eventdesign #eventdecor #falldecor #inspiremyinstagram #octoberweddings #autumn #autumnwedding

A post shared by Ruffled | Amanda (@ruffledblog) on