Tytöt tilasivat upeat tanssiaismekot netistä – posti toi jotain aivan muuta

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hupaisia esimerkkejä siitä miten ihmiset ovat saaneet pettyä tilatessaan juhla- ja hääpukuja verkkokaupoista. Varsinkin yllättävän edulliselta tuntuvien pukujen kohdalla kannattaisi tilaajan hätlytyskellojen soida, koska usein siihen on hyvin näkyvä syy miksi kuvassa kauniilta näyttävä puku on edullinen.

Nyt TheTrendy-sivusto on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään miten monet ovat saaneet pettyä karvaasti tilattuaan koulun tanssiaisia varten iltapukuja. Puvut ovat näyttäneet todella upeilta kuvissa, mutta nuorten naisten yllä ne ovat kuitenkin täysin erilaisia kuin kuvassa.

Puvut eivät vastaa ollenkaan alkuperäistä kuvaa kun ne on toimitettu asiakkaalle. Materiaalit eivät välttämättä ole olleet samat, väri ei ole vastannutkaan kuvan väriä, istuvuus ja leikkaus ovat olleet erilaisia ja koko puku näyttänyt suoraan sanottuna katastrofilta.