Ashlee Simpson saa oman realityohjelman – haluaa näyttää elämäänsä muille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jessica Simpsonin jalanjäljissä aikoinaan laulajana julkisuuteen noussut pikkusisko Ashlee Simpson on naimisissa Evan Rossin kanssa. Pariskunta koki taannoin nolon hetken, kun punaisella matolla työskennelleen tuli muistuttaa valokuvaajille siitä keitä he olivat. Nyt aviopari on aloittamassa omaa realityohjelmaa.

33-vuotias Ashlee Simpson ja 29-vuotias Evan Ross ovat olleet naimisissa neljä vuotta ja heillä on myös yksi yhteinen lapsi Jagger Snow Ross. Ashlee on ollut poissa julkisuudesta noin kymmenen vuoden ajan, minkä vuoksi hänen mielestään ihmisten on hyvä tietää mitä heille tänä päivänä kuuluu.

Ashlee Simpsonin mielestä ihmisten on korkea aika nähdä millaista elämää hän nykyään viettää ja mitä hänelle kuuluu. Pariskunnan mukaan Ashlee and Evan -sarjan kuvaaminen ei tule vaikuttamaan heidän avioliittoonsa, koska se on niin vakaalla pohjalla. Sarjassa tullaan seuraamaan Daily Mail -sivuston mukaan etenkin sitä kun aviopari työstää yhdessä yhteistä uutta albumiaan.

Splash News