Aviopari pidätettiin ympäripäissään – vain tunteja häidensä jälkeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa rannalla häitään viettäneet Daniel Gillen ja GeGee Riposta ovat saaneet nimensä vihkitodistuksen lisäksi Clearwater Beachin poliisin pidätysraporttiin. Kaksikko oli selvittänyt välejään fyysisesti vain muutama tunti vihkimisen jälkeen.

Vastanaineet olivat silminnäkijöiden mukaan kinastelleet koko hääpäivänsä ajan. 61-vuotias Gillen ja 49-vuotias Riposta olivat nauttineet myös alkoholia naimajuhlien aikana, joten molemmat osapuolet olivat saavuttaneet tuhdin humalatilan. Poliisit soitettiin paikalle, kun hääpari tappeli hääyötä varten varatussa hotellihuoneessa.

Väkivaltaiseksi muuttunut käyttäytyminen lopetti rakkauden juhlimisen. Tuore vaimo oli raapinut sulhastaan rintakehästä niin raivokkaasti, että miehen iholla oli näkyviä vammoja. Mies oli puolestaan kuristanut vaimoaan ja pannut hänet maata vasten. He saivat välikohtauksen ja pidätyksen takia lähestymiskiellon toisilleen, The Smoking Gun uutisoi.

Publiée par GeGee Riposta Gillen sur mardi 1 mai 2018

Poliisi