Bella Hadid lekotteli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias malli Bella Hadid on nopeasti noussut mallimaailman kuumimpaan kärkijoukkoon ja häntä pidetään jopa supermallien ykkösenä tällä hetkellä. Hänen Gigi-siskonsa on niin ikään suosittu huippumalli, joten malliäidiltä on tullut tyttärille ensiluokkaiset geenit.

Bella kuvattiin tällä kertaa lomailemassa Miamissa, jossa hän nautiskeli auringosta hotellin uima-altaalla yhdessä supermalliystävänsä Hailey Baldwinin kanssa. Bella oli pukeutunut mustavalkoisiin raidallisiin bikineihin, jotka eivät juuri peittäneet hänen takapuoltaan.

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Naiselle on alalla paljon kysyntää, mikä onkin täysin perusteltua naisen solakan mallivartalon ja persoonallisten kasvonpiirteiden myötä. Gigi-sisko nousi supermalliksi ennen Bellaa, mutta myöhemmin Bella meni suosiossa siskonsa ohi.

Splash
Splash
Splash
Splash