Edesmenneen Anna Nicole Smithin tytär on 11-vuotias söpöliini

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Anna Nicole Smith kuoli 10,5 vuotta sitten floridalaisessa hotellissa lääkkeiden yliannostukseen. Naisen Dannielynn-niminen tytär oli tällöin viisi kuukautta vanha. Dannielynnin isä Larry Birkhead on kasvattanut tyttärensä sen jälkeen kaukana Hollywoodista.

Larry Birkhead on asunut tyttärensä Dannielynn Birkheadin kanssa Kentuckyn Prospectissa vuodesta 2015. Yksinhuoltajana edesmenneen glamourmalli Anna Nicole Smithin tytärtä kasvattanut Larry on saanut runsaasti kehuja sosiaalisessa mediassa siitä, että on huolehtinut lapsesta ilman parrasvaloissa paistattelemista. Nyt heidät on nähty Kentucky Derbyssä yhdessä juhlimassa.

Dannielynn on nyt 11-vuotias. Tytöllä on tapahtuman teeman mukaisesti kaunis sinivalkoinen mekko, aitoon etelävaltioiden tyyliin. Asukokonaisuuden kruunaavat näyttävä lierihattu ja valkoiset hanskat.