Emily Ratajkowskin upea tyyli – vangitsi katseet kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on yksi tämän päivän suosituimmista bikinimalleista, joka saakin upean vartalonsa ansiosta työskennellä tauotta. Kaunotar yllätti hetki sitten menemällä naimisiin Sebastian Bear-McClardin kanssa ilman, että moni edes tiesi Ratajkowskin seurustelevan.

Nyt Emily Ratajkowski nähtiin New Yorkissa Madison Avenuella hänen ystävänsä kanssa. Naisella oli yllään todella näyttävä punainen asu, jossa sekä housut että paita olivat samaa punaista sävyä. Kauluspaita oli solmittu kiinni navan yläpuolelle, minkä ansiosta naisen timmi vatsa pääsi asussa oikeuksiinsa.

Emily Ratajkowski on totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa aina melko vähissä vaatteissa. Nainen julkaisee itsestään lähes päivittäin näyttäviä bikinikuvia ja kuvia, joissa kaunotar on jopa alasti. Uudet paparazzikuvat kuitenkin todistavat, että naisen ei tarvitse olla vähissä vaatteissa kiinnittääkseen huomion itseensä.

Splash News
Splash News
Splash News