Hugh Jackman paljasti miten tiesi löytäneensä elämänkumppanin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Hugh Jackman on ollut vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa naimisissa 21 vuotta. Suosittu suprsankarinäyttelijä on nyt paljastanut, mistä tiesi vaimonsa olevan Se Oikea suhteen ensimetreistä lähtien. Furness on hänen elämänsä rakkaus.

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman tietää, että Deborra-Lee Furness on hänen sydämen valittunsa. Näyttelijämies tiesi sen heti tavattuaan naisen, koska pystyi olemaan hänen seurassaan oma itsensä. Hänen ei tarvinnut ylläpitää roolia tai suojamuuria, vaan pystyi päästämään naisen lähelleen aitona itsenään alkumetreistä saakka.

Hugh Jackmanin viestissä piilee totuuden siemen, sillä miksi esittää ihastukselleen alussa parempaa versiota itsestään, jos pilvilinnat romahtavat myöhemmin totuuden paljastuttua? Näyttelijä muistuttaa, että oikean ihmisen seurassa voi olla luonnollisesti oma itsensä.

Pariskunta solmi suhteen alkuvaiheessa sopimuksen, että he eivät viettäisi yli kahta viikkoa erossa toisistaan, eivätkä tee näyttelijäntöitä samanaikaisesti. Tällä järjestelyllä he varmistavat, että voivat tukea kumppaniaan mahdollisimman paljon. Sopimus on toiminut, sillä he ovat pysyneet yhdessä 22 vuotta – ja ovat edelleen onnellisia, Today uutisoi.

My funny valentine! #throwbackthursday #mydebs

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Off to the @goldenglobes …. #mydebs @greatestshowman

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on