Näyttelijä Jonah Hillin hurja muodonmuutos – Liettuan paita kruunasi kokonaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jonah Hill on noussut vuosien varrella teinikomedioiden tähdestä vakavasti otettavaksi draamaelokuvien näyttelijäksi. Myös hänen ulkonäkönsä on vaihdellut varsin dramaattisesti vuosien aikana. Niin nytkin, sillä häntä ei enää tunnista samaksi mieheksi kuin pari vuotta sitten.

Eilen Jonah Hill kuvattiin odottamassa kyytiä kadulla New Yorkissa. Hurjasti laihtunut näyttelijä oli valinnut jostain syystä ylleen Liettuan koripallojoukkueen paidan.

Hill on mukana Netflixin Maniac-sarjassa. Sarjan kuvausten myötä tähden tyyli muuttui melkoisesti. Mustaksi komediaksi kuvaillun Maniac-sarjan ohjaa True Detective -sarjan ensimmäisestä kaudesta tunnettu Cary Fukunaga. Netflix-sarjan muissa päärooleissa nähdään Emma Stone, Justin Theroux ja Girls-tähti Jemima Kirke.

Splash
Splash