Kim Kardashian kommentoi viimein siskonsa tilannetta – karu yksityiskohta paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa kaksi viikkoa sitten. 33-vuotias Khloe antoi miehensä Tristan Thompsonin kanssa tyttärelle nimeksi True Thompson.

Viikkoja ennen laskettua aikaa Khloe alkoi saamaan jo ennenaikaisia supistuksia kuullessaan miehensä ympärillä vellovat pettämishuhut. Tristan Thompson nähtiin julki tulleissa videoleikkeissä suutelemassa vieraan naisen kanssa. 27-vuotias NBA-pelaaja saattoi myös samaisen naisen hotellihuoneeseensa.

Nyt Kim Kardashian kommentoi pikkusiskonsa tilannetta ollessaan vieraana Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa. Kimin mukaan Khloen tilanne on todella kamala. Khloe ei vielä tiedä mitä hän aikoo Tristanin suhteen tehdä.

Khloe on viettänyt viimeiset kaksi viikkoa kahdestaan Clevelandissa pienen vauvansa kanssa ja keskittynyt vain häneen. Kimin mukaan on jo nyt selvää, että Khloe on todella hyvä äiti. Perhe olisi voinut kommentoida tilannetta julkisesti paljon rajumminkin, mutta ei halua, että pieni True-vauva tulee jossain kohtaa elämäänsä näkemään materiaalia, jossa sukulaiset nimittelevät hänen isäänsä.