Love Island Suomi tulee syksyllä! Juontajana ex-missi Shirly Karvinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

SuomiRock-radiokanavalla työskentelevä vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on kertonut juontavansa uutta Sub-kanavalla alkavaa deittiohjelma Love Island Suomea. Ohjelmassa kuvataan samassa kartanossa asuvia sinkkuja, jotka muodostavat pareja muista talon asukkaista.

Love Island Suomi -sarjaa kuvataan Espanjassa. Deittiohjelmasta povataan haastajaa Temptation Island -televisiosarjalle. Love Island Suomi -ohjelman lähetykset alkavat syksyllä.

Love Island Suomi tarjoilee kotikatsomoihin hulppeassa huvilassa kuvattua materiaalia, jota tähdittävät hyvännäköiset sinkut, romantiikka ja yllättävät käänteet. Katsojien on mahdollista vaikuttaa ohjelman käänteisiin älypuhelimelle ladattavan applikaation avulla.