Mustat tennarit ovat aina muodissa – tässä tyylikkäät vaihtoehdot miehille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Musta väri sopii lähes jokaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan. Sen kanssa on helppo yhdistellä muita värisävyjä, eikä mustissa asuissa näy yhtä helposti tahroja tai pieniä värjäymiä. Siksi musta on myös miesten kenkien suosikkiväri.

Men’s Health -lehti on nyt listannut markkinoiden parhaat mustat lenkkarit ja tennarit. Musta on varma valinta silloin, kun ei tiedä mitä panisi jalkoihinsa. Mustat Adidaksen Ultra Boost -kengät ovat varmasti tyylikäs ja nautinnollinen valinta silloin, kun hintalappu ei ole esteenä jalkineiden hankinnalle.

➡Adidas Ultra Boost Triple Black 1.0 ♠♠♠มือ2♠♠♠ ➡Size : 9.5Uk ➡ราคา : 6,xxx บาท ➡สินค้าพร้อมส่ง ➡สอบถามขอดูรูปสินค้าจริง รบกวนแอดไลน์ 📞 @ylu0369f (มี @ ) ⬇ ⬇ 🔴สินค้าทุกชิ้นเป็นของแท้ 100% 🔴สินค้าซื้อแล้วไม่รับเปลี่ยนคืน (กรุณาเช็คไซส์ให้พอดีกับที่ตัวเองใส่ครับ) #adidasoriginals #adidasnmdthailand #adidas #adidasnmd #adidasoriginalsnmd #nmd #รองเท้า #รองเท้าแฟชั่นผู้หญิง #รองเท้าแฟชั่น #รองเท้าผ้าใบ #รองเท้าผู้หญิง #รองเท้าพร้อมส่ง #รองเท้าสวยๆ #รองเท้ากีฬา #สินค้าพร้อมส่ง #รองเท้าผ้าใบแฟชั่น #adidasoriginalsthailand #siamthailand #siambrandname #streetstyle #streetthailand #soul4street #ultraboostblack #ultraboosttripleblack #adidasultraboost #adidasultraboosttripleblack #ultraboost #ultraboostthailand #ultraboostthai #ultraboosttripleblack

A post shared by รองเท้า Adidas ของแท้ พร้อมส่ง (@duke__store) on

Listalle pääsee myös Niken Flyknit -lenkkarit, jotka ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 2012. Vansin Old Skool Core Classicsit ovat puolestaan kengät, jotka sopivat rentoon tyyliin esimerkiksi farkkujen tai shortsien kanssa käytettäväksi. Listalla ovat myös juoksuharrastukseen alunperin tarkoitetut Allbirds Wool Runnerit ja klassiset Conversen Chuck Taylor All Starit pikimustina.