Näin neulot käsin torkkuviltin jättilangasta – video neuvoo pikkutarkasti

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jättilangat ovat nyt suosittuja ja niitä myydään ennätyksellisen paljon. Hyggeily ja käsityöt ovat etenkin kylmään talviaikaan mieluisia, joten miksipä ei yhdistäisi näitä kahta trendiä? Nyt neulotaan torkkuviltti jättilangasta.

Jättilankaa varten ei tarvitse jättikokoisia kutimia, vaan paksulla langalla työskenteleminen onnistuu sormilla tai käsillä. Jättilanka on suhteellisen kallista, mutta siitä voi saada uniikin viltin kotiin pienellä vaivalla. Viltistä voi tehdä makunsa mukaan löysän tai tiukan silmukoiden kokoa säätelemällä.

Goodful-sivusto on julkaissut Facebookissa videon teko-ohjeesta. Ensin luodaan tavallinen silmukkarivi, jonka jälkeen lanka vedetään toisella rivillä silmukoiden läpi. Sen jälkeen kutomista jatketaan niin kauan, kunnes se on sopivan kokoinen pääteltäväksi. Vilttiin on hyvä varata useampi jättilankarulla.

How To Hand-Knit A Cozy Blanket

Tag someone who is alway cold 😭!

Publiée par Goodful sur vendredi 5 janvier 2018