No nyt on contouria! Näin syntyy drag queenin meikki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisiksi pukeutuvat esiintyjät, eli drag queenit hallitsevat contour-meikin ja äärimmäisyyksiin menevän ulkonäön muokkaamisen. Vaikka nykyisin joidenkin naisten meikkaustyyli lähentelee drag queenin kaltaista pakkelimäärää, esittelemme nyt New Jerseyssä asuvan Ariel Versacen uskomattoman meikkausrutiinin.

Ariel Versace on julkaissut ahkerasti meikkivideoitaan nettiin. Diagonal View on nyt valinnut niistä yhden esittelyyn. Miehen meikkaustaidot ovat ennemminkin maskeeraamista, sillä hän osaa totisesti muokata ulkonäöstään upean ja säihkyvän.

Mies aloittaa pohjan tekemisellä, jossa esimerkiksi kulmakarvat liimataan. Hän käyttää vastavärejä ennen meikkivoiteen levittämistä. Kasvonpiirteet näyttävät muovautuvan uudenlaisiksi ja lopputulos viimeistellään tekoripsillä ja peruukilla. Ihanan överi meikki sopii erinomaisesti esiintyvälle taiteilijalle.

VJDragMakeup

OMG! 😍😮IG: @arielversace

Publiée par Diagonal View sur jeudi 1 mars 2018