Putous tekee paluun televisioon jo syksyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkiohjelma Putous nosti edellisellä kaudellaan jättisuosioon Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmon, josta on muodostunut erityisesti perheen pienimpien ihannehahmo. Sketsihahmoja saadaan lisää jo ensi syksynä, sillä MTV on tänään ilmoittanut Putouksen paluusta.

– Putous juhlii 10-vuotista taivaltaan tulevana syksynä. Ohjelman tasavuosia juhlistetaan kunnon bileillä, joista ei vauhtia ja naurua puutu. Luvassa on enemmän yllätyksiä ja enemmän tähtisadetta, MTV hehkuttaa Putous-sarjan paluuta.

Ohjelmaa juontaa myös tulevalla kaudella Roope Salminen, mutta ohjelman näyttelijäkaartia ei vielä paljastettu. Ennakkotietojen mukaan mukana on sekä vanhoja tuttuja tähtiä että myös tuoreita uusia lahjakkuuksia.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat