Sara Sieppi seksikkäänä uimapukukuvassa: ”Vähä kuuma on!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Suomi Sara Sieppi lomailee parhaillaan rantamaisemissa. Nainen on julkaissut Instagramissa uimapukukuvan, joka tihkuu seksiä ja tyyliä. Hiuksensa hiljattain vaalentanut neitokainen lomailee näyttävästi punaisessa uima-asussa auringosta nauttien.

– Kun kynnetkin mätsää bikineihin, nii nyt ei kyl voi valittaa mistään, Sara Sieppi kehaisee tuoreessa Instagram-kuvassa.

Nainen on vaihtanut vapaalle ja kerää rusketusta iholleen rentouttavissa rantamaisemissa. Hän on asettanut muodikkaat aurinkolasit kasvoilleen korostamaan viimeistäkin loppusilausta myöten mietittyä tyyliä. Onnenpyörä-tyttönä televisiossa nähty 26-vuotias Sara Sieppi on lomansa ansainnut, sillä hänellä on työskennellyt ahkerasti juontokeikkojen lisäksi muotikuvauksissa.

Viikonloppufiilis🖤 #blogupdate

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on