Playboy-malli venytteli uimapuvussa – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa ja tankkaamassa.

Tällä kertaa Playboy-kaunotar on kuvattu Los Angelesissa, jossa hän oli päättänyt suorittaa hieman venytyksiä puistossa. Asuna oli tietenkin asiaankuuluvasti kullanhohtoinen uimapuku, joten ohikulkijat saivat hieraista silmiään pariinkin otteeseen.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash