Karhu pysäytti auton – olisi halunnut välipalaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on levinnyt useita videoita, joissa on nähty miten karhut ovat tehneet hieman liiankin läheistä tuttavuutta ihmisten kanssa. Karhut ovat uiskennelleet perheiden uima-altaissa, vallanneet heidän autonsa ja osanneet jopa murtautua taloihin sisälle ruokaa etsiessään.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten tien vieressä tallustellut karhu on pysäyttänyt auton. Pakettiautoa ajanut mies pysähtyi kuvaamaan karhua, joka halusi tarkastella pakettiautoa hieman lähempää. Kun karhu nousi takajaloilleen mies kuitenkin säikähti.

Karhut ovat ovelia avaamaan auton ovia, mitä tämäkin videolla nähtävä karhu luultavasti yritti noustessaan ovea vasten seisomaan. Kun mies avasi autonsa ikkunan ja alkoi huutelemaan karhulle, karhun ilme näytti aivan siltä kuin se olisi ollut kerjäämässä ruokaa täysin rauhanomaisin aikein.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.