Mies kuuli Kanye Westin kappaleen – hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West on herättänyt runsaasti mielipiteitä viime aikoina omituisen käyttäytymisen vuoksi. Tällä kerralla mies on saanut fanit reagoimaan kuitenkin huvittavan Lift Yourself -nimisen kappaleen vuoksi.

Kanye West julkaisi hetki sitten uuden Lift Yourself -nimisen singlen. Kanye Westin kohdalla fanit ovat varmasti tottuneet odottamaan hieman kokeilevampaakin räppiä mieheltä, mutta uusi kappale onnistui silti yllättämään suurimman osan kuulijoista. Nyt videolla nähdään eräs hauska reaktio.

YouTube-videolla nähdään miten eräs mies reagoi kuullessaan ensimmäistä kertaa Kanye Westin uuden kappaleen. Erikoinen rytmi saa miehen mielenkiinnon heti heräämään, mutta whoopity scoop -osan lähtiessä soimaan hän ei pysty enää pidättelemään nauruaan.