New Yorkin kallein asunto 85 000 000 dollarilla – kaupan päälle avaruusmatka ja Lamborghini!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuntojen hinnat ovat olleet jo pitkään todella kalliit, mutta nyt kaupungin tämän hetken kalleimmaksi myynnissä olevaksi asunnoksi on noussut Hells Kitchenin alueella sijaitseva 1.900 neliön luksuslukaali. Sen pyyntihinta on huimat 85 miljoonaa dollaria, mutta asunnon lisäksi ostaja saa kaupan päälle poikkeuksellisen paketin muita tuotteita.

Atelier-talossa sijaitsevan asunnon ostaja saa nimittäin lisäksi itselleen jahdin ja sille laituripaikan Hudson-joelta, Lamborghini-urheiluauton, kaksi Rolls-Royce Phantom -luksusautoa ja kaksi paikkaa Virgin Galacticin avaruusmatkalle. Jo pelkästään avaruusmatkojen arvo on 500.000 dollaria kahdelta henkilöltä.

Asunnon huono puoli on se, ettei 85 miljoonalla dollarilla saa lainkaan ulkotilaa. Asunnossa ei siis ole terassia saati yksityistä kattoterassia, New York Post uutisoi.

Splash
Splash
Splash
Splash