Princen lomaparatiisi Karibialla myynnissä – tältä se näyttää!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin traagisesti menehtyneen poptähti Princen omaisuutta realisoidaan parhaillaan, ja nyt on tullut myyntiin hänen lomaparatiisinsa Karibialla. Turks ja Caicossaarilla sijaitsevassa Turtle Tail -kartanossa on violetti ajotie supertähden lempivärin mukaan ja maisemat ovat silmiähiveleviä.

Providencialesin saarella sijaitsevan Kartanon hinta oli kaksi vuotta sitten 12 miljoonaa dollaria, mutta silloin kauppoja ei tullut. Nyt kohdetta myydään huutokaupalla, joka käydään 12. heinäkuuta Premiere Estatesin järjestämänä. Hieman yllättäen huutokaupassa ei ole lainkaan lähtöhintaa.

Kiinteistöstä kiinnostuneiden huutajien tulee antaa 100.000 dollarin shekki päästäkseen edes huutamaan tarjouksia, joten ihan kuka tahansa ei paikalle voi vaivautua. Talossa on yhteensä noin 1.200 neliötä, kuusi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kaksi yksityistä uimarantaa, tenniskenttä ja oma laituri.

Splash
Splash
Splash
Splash