Saara Aallon vauhdikas viisushow sykähdytti kotikatsomoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalissa on parhaillaan käynnissä Euroviisujen semifinaali, jossa kisaillaan paikasta finaalissa. Suomen viisuedustaja Saara Aalto oli juuri hetki sitten estradilla, jonne hän nousi Itävallan ja Kreikan jälkeen. Samalla hetkellä Saara jätti edeltäjänsä täysin varjoonsa.

Splash
Splash

Kansainvälistä menestystä viime aikoina upeasti muun muassa Britannian X Factor -ohjelmassa saanut Saara Aalto onnistui viisuesityksessään upeasti. Heti esiintymisen aluksi Saara pyöritettiin ympäri lavasteisiin kiinnitettynä.

Tanssijoiden koreografia oli vauhdikas ja kappaleen loppuosan pyrotekniikka oli kuin piste iin päälle. Kaiken lisäksi muutenkin jo upea esitys huipentui Saaran dramaattiseen putoamiseen korkealta laulukorokkeeltaan tanssijoidensa käsivarsille.

Aallon edustuskappaleeksi valittiin aiemmin kolmesta hänen esittämästään kappaleesta Monsters. Parhaillaan ympäri Eurooppaa kotikatsomoissa jännitetään ketkä pääsevät jatkoon, eli Euroviisujen finaaliin. Saaran viisuesityksen taltioinnin harjoituksista voi katsoa artikkelin lopusta.