Nuorten miesten päiväuni – Ariana Granden iltapuku saa sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

24-vuotias poptähti Ariana Grande julkaisi My Everything -nimisen albumin vuonna 2014, ja siitä saakka hän on ollut Yhdysvaltojen kuumimpien poptähtien joukossa. Oheistuotteillaan jo 150 miljoonaa tienannut supertähti vietti viime talven hiljaiseloa julkisuudesta ja teki paluun maaliskuussa.

Nyt nuorten miesten maailmanlaajuinen seksisymboli on kuvattu New Yorkissa Costume Institute Benefit -tapahtuman punaisella matolla, jonna hän asteli massiivisessa ja kauniissa iltapuvussa.

Ariana julkaisi kesken pitkän hiljaiselonsa 1. tammikuuta Instagramissa videon, jossa kirjoitti mystisesti: ”Nähdään ensi vuonna”. Paluu parrasvaloihin koitti kuitenkin jo maaliskuussa. Hän osallistui myös Madonnan järjestämiin Oscar-juhliin poikaystävänsä Mac Millerin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash