Deittikumppani on absolutisti? Muista nämä asiat treffeillä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä päättää luopua alkoholista kokonaan esimerkiksi voidakseen paremmin. Mikäli on menossa treffeille absolutistin kanssa, kannattaa muistaa muutama asia hänen juomattomuuteensa liittyen. Alkoholia saatetaan vältellä myös raskauden, sairauden tai lääkityksen takia.

Sivistynyt siemailu ja ruoan kanssa nautittu juoma saattavat kuulua monen mielestä olennaiseksi osaksi ravintolaillallista. Osa ihmisistä ei kuitenkaan halua käyttää alkoholia ja syitä voi olla monia. Kannattaa muistaa, että ihminen voi olla hauska ja valloittava ilman viinilasillistakin. Hänelle ei toisin sanoen kannata viedä tuliaisiksi alkolia sisältävää pulloa.

Alkoton seuralainen on siinä mielessä loistava, sillä hän ei koskaan käytä tekosyynä juomistaan. Lisäksi ravintolan loppulasku tulee halvemmaksi, koska drinkkeihin tai viiniin ei uppoa kymmeniä euroja. Skarppina oleva treffikumppani muistaa kaiken illasta ja voi jopa tarjota parhaimmassa tapauksessa kyydin kotiin. Mikä parasta, hän on seuraavana aamuna pirteä ja raikas.