Kat Von D on raskaana – esikoinen syntyy jo tänä vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointitaiteilijana ja kosmetiikka-alan yrittäjänä tunnetuksi tullut Kat Von D meni alkuvuodesta naimisiin Prayers-yhtyeen laulaja Leafar Seyerin kanssa. Nyt nainen odottaa ensimmäistä lastaan. Pienokaisen laskettu aika on loppuvuodesta.

36-vuotias Kat Von D julkaisi vauvauutisen sosiaalisessa mediassa. Nainen poseeraa kuvassa 42-vuotiaan Cholo goth -musiikkityylin kehittäneen Leafar Seyerin kanssa ja pitelee pientä vauvamasuaan. Kuvan yhteydessä kerrotaan pariskunnan odottavan poikavauvaa.

Eläinten oikeuksien puolesta paljon puhunut Kat Von D on tähdittänyt lukuisia Leafar Seyerin julkaisemia kuvia Instagramissa. Kaksikko vaikuttaa umpirakastuneilta. Kat Von D tunnetaan suomalaisen rockmusiikin ystävänä ja hänen kavereihinsa kuuluu lukuisia suomalaisartisteja.

It’s a boy.🖤 @prayers

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on

Happy Sabbath, from my beloved @prayers and me. 🖤

A post shared by Kat Von D (@thekatvond) on