Mies syönyt jo 30 000 Big Macia: ”En saa tarpeekseni”

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Don Gorske todellakin rakastaa McDonald’s-pikaruokaketjun ruokaa. Hän on syönyt Big Mac -hampurilaisen lähes päivittäin jo vuodesta 1972 lähtien.

Yhdysvaltojen Wisconsinin osavaltion Fond du Lacissa asuva mies söi taannoin elämänsä 30 tuhannen Big Macin. Seuraavaksi hänen tavoitteenaan on rikkoa 40 tuhannen hampurilaisen raja. Jokseenkin yllättäen Gorske painaa vain 86 kiloa.

– Rakastan Big Macin sämpylää ja kastiketta. En saa niistä tarpeekseni, 64-vuotias entinen vanginvartija kuvaili New York Post -lehdelle.

Gorske sai nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan vuonna 2016, yhteensä 28 788 syödyn Big Macin jälkeen. Viimeisten 44 vuoteen mahtuu ainoastaan kahdeksan päivää, jolloin mies ei ole syönyt yhtäkään Big Macia. Syynä olivat tuplavuorot silloisessa työssä.

– En voinut syödä Big Macia vankien edessä, Gorske toteaa.