Säiliöauto kaatui – tuhansia litroja suklaata levisi tielle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Säiliöautojen kaatumiset aiheuttavat yleensä ikäviä seurauksia lastina olevien vaarallisten aineiden valuessa ympäristöön. Nyt Puolassa on tapahtunut kuitenkin hieman toisenlainen onnettomuus, jossa suklaalastissa ollut säiliöauto joutui onnettomuuteen ja kaatui.

Kaatumisen seurauksena säiliöstä päästi valumaan moottotielle tuhansia litroja nestemäistä suklaata. Poznanista Varsovaan kulkevan moottoritien kaikki neljä kaistaa jouduttiin sulkemaan onnettomuuden johdosta, koska ne olivat suklaakuorrutteisia, TVN24-uutiskanava kertoo.

Säiliöauton lastina oli yhteensä 12 tonnia nestemäistä suklaata. Onnettomuuden syy ei ole vielä tiedossa. Pelastustoimia vaikeutti, että nestemäinen suklaa alkoi auringonpaisteessa kovettua. Turman johdosta tie oli suljettuna useiden tuntien ajan, kunnes suklaata saatiin sulatettua uudelleen kuuman veden avulla. Onnettomuus tapahtui Slupcan kaupungin liepeillä.