Se on siinä! Saara Aalto lauloi Suomen Euroviisujen finaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalin Lissabonissa kisattiin tänä iltana Euroviisujen semifinaali, jossa miteltiin paikoista kilpailun finaalissa. Suomen viisuedustaja Saara Aalto teki tänään historiaa selviytymällä kilpailussa upeasti finaaliin.

Splash

Semifinaaleista jatkoon pääsivät Itävalta, Viro, Kypros, Liettua, Israel, Tsekki, Bulgaria, Albania, Suomi ja Irlanti. Suomessa viisukuume nousee viimeistään nyt, kun Saara Aalto teki historiaa selviytymällä viisufinaaliin ensimmäisenä suomalaisena sitten vuoden 2014.

Kansainvälistä menestystä viime aikoina upeasti muun muassa Britannian X Factor -ohjelmassa saanut Saara Aalto onnistui viisuesityksessään upeasti. Esiintymisen koreografia oli vauhdikas ja sekä lavasteet että esiintymisasut olivat poikkeuksellisen värikkäitä loistaen neon-väreissä. Heti esiintymisen aluksi Saara pyöritettiin ympäri lavasteisiin kiinnitettynä.

Saara vaikutti esityksensä aikana todella itsevarmalta, mikä ei olekaan yllätys hänen esiinnyttyään taannoin viikoittain miljoonille televisiokatsojille. Aallon edustuskappaleeksi valittiin aiemmin kolmesta hänen esittämästään kappaleesta Monsters. Saaran viisuesityksen taltioinnin harjoituksista voi katsoa artikkelin lopusta.

Splash