Yksi valokuva kiteyttää Saara Aallon hurja esityksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalin Lissabonissa kisattiin eilen Euroviisujen semifinaali, jonka myötä selvisivät finaaliin pääsijät. Suomen viisuedustaja Saara Aalto teki historiaa selviytymällä kilpailussa upeasti finaaliin vauhdikkaalla esiintymisellään.

Splash

Saara Aalto selviytyi viisufinaaliin ensimmäisenä suomalaisena sitten vuoden 2014. Semifinaaleista jatkoon pääsivät Itävalta, Viro, Kypros, Liettua, Israel, Tsekki, Bulgaria, Albania, Suomi ja Irlanti.

Aallon esiintymisen koreografia oli vauhdikas ja sekä lavasteet että esiintymisasut olivat poikkeuksellisen värikkäitä loistaen neon-väreissä. Heti esiintymisen aluksi Saara pyöritettiin ympäri lavasteisiin kiinnitettynä, mutta varsinainen loppuhuipennus nähtiin, kun Aalto hyppäsi korkealta korokkeelta tanssijoiden syliin. Tanssijat saivat kopin, ja valokuvaajat saivat siitä samalla hetkellä upean kuvan.

Saara vaikutti esityksensä aikana todella itsevarmalta, mikä ei olekaan yllätys hänen esiinnyttyään taannoin viikoittain miljoonille televisiokatsojille. Aallon edustuskappaleeksi valittiin aiemmin kolmesta hänen esittämästään kappaleesta Monsters.

Splash
Splash