Calvin Harris auto-onnettomuudessa! Tyttöystävä oli mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

DJ-tähti Calvin Harris ja hänen tyttöystävänsä Aarika Wolf ovat joutuneet vakavaksi kuvailtuun autokolariin. Pari kuitenkin selvisi onnettomuudesta ilman vakavia vammoja. Onnettomuus tapahtui Los Angelesin Beverly Hillsissä.

Aarika oli törmännyt Range Rover -autollaan edessään ajaneeseen Hondan kylkeen sen kääntyessä vasemmalle. TMZ-sivuston mukaan silminnäkijät kertovat Hondan kuljettajan kääntyneen ilman varoitusta. Kenenkään ei tiedetä loukkaantuneen vakavasti kolarissa. Sekä Calvin että Wolf nähtiin poistumassa onnettomuuspaikalta omin avuin.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Calvin Harris joutui auto-onnettomuuteen Los Angelesissa. DJ-tähti oli kolarissa myös kaksi vuotta sitten. Tuolloin Calvin joutui sairaalahoitoon ja perumaan suunnitellun esiintymisensä Las Vegasissa.