Conor McGregor julkaisi perhekuvan – jalkovälin pullistuma varasti huomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor on ylpeä yksivuotiaan Conor Jr. -nimisen pojan isä. Mies julkaisi Instagramissa söpön perhepotretin, jossa on vapaaottelijan lisäksi hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Dee Devlin ja pariskunnan poika. Katse tosin kiinnitty ammattiurheilijan housuihin.

Vapaaottelija Conor McGregorin perhekuvassa pullottaa miehen sukupuolielin. Silmiinpistävä kohouma on saanut ihmiset kommentoimaan kuvaa muista syistä kuin söpön perheposeerauksen takia. Tiukat valkoiset shortsit korostavat näkyä.

Kuva julkaistiin yksivuotiaan Conor Jr. -pojan syntymäpäivän kunniaksi. 29-vuotiaan miehen alavartalon palkkia ei voi olla huomaamatta. Iloinen perhekuva tuo kuitenkin myönteistä huomiota vapaaottelijalle, koska hänet pidätettiin hiljattain pahoinpitelyn takia New Yorkissa. Hän antautui itse poliisille vapaaehtoisesti.

Conor Jr’s 1st birthday party ❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on