Somekaunotar bikineissä rannalla – muodollisesti pätevä bikinimalliksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan tulee vuosittain vain muutamia uusia tähtiä, ja viime vuonna tuohon joukkoon oli kovasti nousemassa Jasmine Tosh. Yhdysvaltalainen kaunotar on tehnyt julkista uraa muun muassa bikinimallina ja matkabloggaajana, ja parhaillaan hänestä leivotaan seurapiirijulkkista.

Nyt Jasmine on kuvattu Miami Beachilla yhdessä ystävänsä kanssa. Näyttävät bikinikaunottaret näyttivät viihtyvän rannalla erittäin hyvin.

Los Angelesissa syntynyt, mutta Miamissa nykyisin asuva Jasmine Tosh viihtyy hyvin viihdemaailman seurapiireissä. Vielä nykyisin kovin moni ei Jasminea tunnista lehtien sivuilta, mutta tilanne voi muuttua hyvinkin nopeasti. Kaunotar perusti taannoin oman Tosh Swimwear -uimapukumerkkinsä.

Splash
Splash
Splash
Splash