Kendall Jenner jätti paidan kotiin – juhli näyttävästi ilman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perheen supermalli Kendall Jenner ilmoitti taannoin haluavansa tehdä pesäeroa muuhun perheeseensä jättäytymällä pois perheen realitysarjoista. Julkkisperheen ainoa supermalli onkin saanut tehtyä itselleen erittäin menestyksekkään uran mallina.

Äskettäin 22-vuotias Kendall aloitti kesäkauden jättämällä rintaliivit kotiin. Nyt hän on jatkanut valitsemallaan tiellä poseeratessaan New Yorkissa sijaitsevasta Chinese Tuxedosta valkoisessa takissa, jonka alla ei ollut lainkaan paitaa tai rintaliivejä. Monet muut julkkiskaunottaret ovat seuranneet Kendallin esimerkkiä.

Kendall Jenner on suunnitellut Kardashianien televisiosarjasta luopumisen lisäksi myös Los Angelesista pois muuttamista. Mallineitokainen on väläytellyt ideoita, joiden perusteella hän saattaisi muuttaa New Yorkiin tai Pariisiin.

Splash
Splash
Splash