Nainen lämmitti virtsanäytettä kaupan mikroaaltouunissa – huonosti kävi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa asuva nainen sai sakot vaurioitettuaan lähikaupan mikroaaltouunia. Hän oli yrittänyt lämmittää mikrossa virtsanäytettä. 26-vuotias Angelique Sanchez oli käyttänyt Auroran kaupungissa sijaitsevan 7-Eleven-kaupan mikroaaltouunia valkoisen muovipullon sisällön lämmittämiseen.

Virtsalla täytetty pullo kuitenkin räjähti, minkä seurauksena nainen yritti poistua nopeasti paikalta. KOAA-uutissivuston mukaan myyjä uhkasi soittaa paikalle poliisit, mikäli Sanchez ei siivoaisi jälkiään. Nainen alkoi kuivaamaan mikroaaltouunia käsipapereilla. Myyjän mukaan hän kuitenkin vain pyyhki virtsaa mikrosta kaupan lattialle.

Paikalle hälytettiin poliisit. Sanchez tavoitettiin paikalliselta terveysasemalta jossa hän oli antamassa virtsanäytettä työhaastattelua varten. Nainen sai mikroaaltouunin tärvelemisestä 500 dollarin sakot, eikä hänen annettu tehdä huumestestiä kyseisenä päivänä.