Temptation Islandin Vilma paljastaa: ”Näitä ei televisiossa näytetty!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -ohjelmassa lähestytään parhaillaan kuluvan tuotantokauden huipennusta, kun jäljellä on enää vuorokauden treffit ja niiden jälkeen kovasti odotettu viimeinen iltanuotio. Ohjelmassa eniten keskustelua aiheuttanut pari on Vilma ja Elias, joka on synnyttänyt jopa FreeVilma-ilmiön.

Nyt Vilma Hyrkäs on päättänyt kertoa YouTubessa tuntemuksiaan ohjelmasta. Hän toteaa pitävänsä FreeVilma-ilmiötä loukkaavana, koska toisessa resortissa asuvat eivät voi oikeasti tuntea häntä. Vilman mukaan ilmiössä mukana olevat ovat lapsellisia.

Lisäksi Vilma paljastaa eräällä videollaan mitä televisiokatsojille ei ohjelmassa esitetty. Eräs olennainen seikka on Vilman mukaan aidot keskustelut.

– Minua eritoten häiritsee se, että minusta on näytetty televisiossa ainoastaan kaikista herkin puoli, eli ainoastaan sitä itkemistä, Vilma kertoo videollaan.

Hänen mukaansa Temptation Islandilla käytiin paljon hyviä keskusteluita, joista ei ole näytetty mitään televisiossa. Vilma kertoo, että suurin osa hänen ja sinkkumiesten välisistä keskusteluista käytiin todellisuudessa hänestä ja hänen itsetunto-ongelmista. Televisiosta on saanut kuitenkin kuvan, että valtaosa keskusteluista olisi käyty Eliaksesta.

– Tästä on nyt tullut Suomen kansalle vähän tyhmä kuva minusta, mutta se on televisioviihdettä.

Lisäksi Vilma paljastaa, että televisiossa esitettävät iltanuotion videot ovat vain murto-osa oikeasti osallistujille esitettävistä videoista.

– Me istuimme iltanuotiolla oikeasti tunnin tai ylikin, ja siinä ajassa ehtii jutella kaikenlaista. Me nähtiin niitä videoita huomattavasti pidempi pätkä kuin mitä te olette nähneet televisiosta. Mun henkilökohtaiset videot olivat kuudesta minuutista 15 minuuttiin, ja siinä ajassa ehtii nähdä aika paljon kaikenlaista, Vilma paljastaa.