Euroopan paratiisisaaret kutsuvat – 8 parasta listattiin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Euroopassa on paljon historiaa ja tarinoita, mutta myös henkeäsalpaavia maisemia. Mikäli rakastaa lomailemisesta veden ympäröimänä, kannattaa pakata matkalaukku ja lähteä jollekin maanosan upeimmista saarista.

PureWow on nyt listannut Euroopan majesteettisen saarikohteet, joissa pääsee lomailemaan rentouttavasti. Näille saarille ei ole vielä eksynyt suuria turistijoukkoja, joten matka kannattaa varata pian ennen suosion kasvamista. Saarilla voi nauttia lomasta paikallisten tyyliin.

1. Ponzansaari, Italia

2. Belle Île, Ranska

Blue sea 🌊🌊 #belleîleenmer #bluesea #spring #island

A post shared by Becky (@becky_bobby) on

3. Grinda, Ruotsi

4. Hydra, Kreikka

5. Texel, Alankomaat

6. Stromboli, Italia

7. Colonsay, Skotlanti

8. Azorit, Portugali