Paris Hiltonin haastaja bikineissä – näyttävä paluu julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen malli Hofit Golan herätti vuosikymmenen alussa huomiota myös kotimaansa ulkopuolella, mutta sittemmin hän on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa. Nyt hän on astellut jälleen julkisuuteen, kun kaunotar nähdään paparazzien upeissa bikinikuvissa.

Heft Golan ja hänen ystävänsä Victoria Bonya kuvattiin eilen Ranskan Antibesissa, jossa he nauttivat aurinkoisesta vapaapäivästä juuri remontoidun luksushotelli Hotel Eden Rocin uima-altaalla. Naiset ovat alueella Cannesin elokuvajuhlien merkeissä.

Hofit Golan on israelilainen malli, seurapiirijulkkis ja tv-juontaja. Nykyään Lontoossa asuva neitokainen on nykyään tuttu näky lukuisista gaalajuhlista ympäri Eurooppaa. Tähteä on kuvailtu mediassa muun muassa Israelin vastaukseksi Paris Hiltonin kaltaisille seurapiirikaunottarille.

Splash
Splash
Splash