Neljä Ruusua julkaisee uuden Mustia ruusuja -albuminsa: ”Se otti aikansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kestosuosikki Neljä Ruusua julkaisee kesäkuun alussa 15. studioalbuminsa. Mustia Ruusuja -levy julkaistaan kahdessa osassa, josta ensimmäinen ilmestyi viime lokakuussa. Osasta 1 kuultiin radiosinglet Sähkökitara ja nimikkokappale Mustia ruusuja.

8. kesäkuuta Mustia Ruusuja saa toisen osansa ja täydentyy albumiksi. Albumin tuotannosta on vastannut Mikko Tamminen, ja albumi äänitettiin Inkfish –studiolla Tammisen ja Erno Laitinen toimesta. Tänään Neljä Ruusua julkaisi singlen Älä luovuta.

– Nyt tämä kauan hierottu kokonaisuus on sitten valmis. Se otti aikansa, mutta se aika kannatti ottaa. Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista. Niitäkin asioita heijastellaan näissä lauluissa, Neljä Ruusua kertoo albumistaan.

– Ilman suurempia profeetallisia kykyjäkin voidaan sanoa, että Mustia Ruusuja kuuluu Neljän Ruusun merkittävimpien albumien joukkoon. Tämä yhtye ei mieti menneitä vuosia, eikä kymmeniä, vaan keskittyy intohimoisesti tähän aikaan. Meitä on neljä muusikkoa, jotka ei osaa muuta. Tämä on meidän hommamme.