Predator palaa maapallolle – tulevan jatko-osan traileri julki

Elokuvat · Tim Isokivi

Avaruushirviö Predator otti maapallon metsästysmaikseen ensi kertaa vuonna 1987 ilmestyneessä samannimisessä elokuvassa. Nyt scifi-toimintaelokuva on saamassa jälleen jatkoa.

The Predator -elokuvassa avaruusolennot ilmaantuvat viidakon ja betoniviidakon sijaan amerikkalaiseen pikkukaupunkiin. Tällä kertaa predatorit ovat entistäkin tappavampia yhdistettyään itseensä muiden lajien DNA:ta.

Tuoreimman Predator-elokuvan päärooleissa nähdään Olivia Munn, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key ja Sterling K. Brown. Jatko-osan ohjaa Iron Man 3 ja The Nice Guys -elokuvista tunnettu Shane Black, joka näytteli alkuperäisessä Predatorissa.

The Predator saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 14. syyskuuta. Elokuvan ensimmäinen traileri on juuri julkaistu Youtubessa.