Rockyhtyeen laulaja katosi – ruumis löytyi viimein?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skottilaisen Frightened Rabbit -yhtyeen laulaja Scott Hutchinson katosi keskiviikkona poistuttuaan hotellihuoneestaan Edinburghin lähettyvillä. Nyt viranomaiset epäilevät Telegraph-lehden mukaan löytäneensä hänen ruumiin.

Toistaiseksi tunnistamaton ruumis löydettiin läheltä paikkaa, jossa Hutchinson nähtiin viimeistä kertaa. Tähden katoaminen herätti suurta huolta hänen ystävien ja perheenjäsenten keskuudessa. Mies oli jakanut tiistaina twiittejä, jotka viittasivat hänen suunnittelevan itsemurhaa.

– Ole hyvä kaikille joita rakastat. Se ei ole itsestään selvää, mikä harmittaa minua. En elänyt kyseisen ohjeen mukaisesti ja nyt se koituu kohtalokseni, Hutchinson kirjoitti.

– Olen nyt poissa. Kiitos, viimeinen viesti päättyi.

Vuonna 2003 perustettu Frightened Rabbit julkaisi uransa aikana viisi studioalbumia. Hutchinson kuului myös taannoin tuoreen levynsä julkaisseen Mastersystem-superkokoonpanoon Editors ja Minor Victories -yhtyeiden jäsenten kanssa.