Rosario Dawson juhli alastomana: ”39 vuotta ja hyvä fiilis”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Rosario Dawson täytti tällä viikolla 39-vuotta. Hollywood-tähti juhlisti ikävuosien lisääntymistä rohkealla tavalla sosiaalisessa mediassa. Dawsonin Instagramissa julkaisemalla videolla hän poseeraa täysin alastomana, peittäen kuitenkin rintansa kädellään.

Toisessa uskaliaassa Instagram-julkaisussaan hänen intiimialueitaan peittää kukkapuska.

– Hyvää syntymäpäiväasua minulle… 39 ja hyvä fiilis, Rosario Dawson kirjoitti.

Teini-ikäisenä kohutun Kids-elokuvan kautta maineeseen noussut Rosario Dawson tunnetaan elokuvista kuten Sin City ja Death Proof. Viime aikoina hänet on nähty muun muassa Netflixin Marvel-sarjoissa Daredevil ja Luke Cage.

 

Happy birthday suit to me… 39 & feelin’ fine…

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson) on

Reflections on not letting gravity bring me down…

A post shared by rosariodawson (@rosariodawson) on