Virallinen Game of Thrones -viski myyntiin!

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n suosikkisarja jatkuu vasta vuonna 2019, mutta uusien jaksojen odottelusta saattaa tulla hieman helpompaa. Markkinoille on nimittäin saapumassa virallinen Game of Thrones -viski.

Skottilainen tislaamo Johnnie Walker on aloittanut yhteistyön HBO.n kanssa lanseeratakseen White Walker -nimisen viskin. Skottiviskin nimi on sanaleikki, joka viittaa sekä viskimerkin nimeen että Game of Thronesin valkoisiin kulkijoihin.

Forbes-uutistoimiston mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka White Walker tulee eroamaan Johnnie Walkerin perinteisestä viskistä. Tuoretta kuitenkin mainostetaan jo Youtubessa julkaistulla videolla. Siinä skottiviskin luvataan saapuvan syksyllä 2018.

Kyseessä ei ole ensimmäinen Johnnie Walkerin tv- tai elokuvateemainen juoma. Yhtiö lanseerasi viime vuonna myös Blade Runner 2049 -teemaisen Black Label -viskin.