Adele täytti 30 vuotta – juhli Titanic-tyyliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Adele putsasi pöydän viime vuonna Grammy Awards -palkintogaalassa voittamalla viisi Grammy-palkintoa. Adele voitti illan tärkeimpänä palkintona pidetyn palkinnon vuoden parhaasta albumista, mutta hän ei kuitenkaan kokenut ansaitsevansa sitä, minkä vuoksi hän rikkoi palkinnon kahteen osaan jakaakseen toisen puoliskon siitä Beyoncén kanssa.

Nyt suosittu laulajatar täytti 30 vuotta ja päätti juhlia pyöreitä vuosiaan todella isosti. Nainen oli järjestänyt ystäviensä ja perheensä kanssa suuret teemajuhlat. Adele on suuri Titanic-elokuvan fani, minkä vuoksi hän päätti pitää juhlansa Titanic-hengessä.

Adelella oli juhlissa yllään mekko, joka oli hyvin samanlainen elokuvan toisen päähenkilön Rosen mekon kanssa. Myös hänen hiuksensa ja meikkinsä mukailivat Rosen tyyliä upeasti. Juhlakansa tanssi lopulta vielä valkoiset pelastusliivit yllään, mikä oli kuin sekoitus elokuvassa nähdyistä juhlista ja viimeisistä hetkistä ennen laivan uppoamista.