Aikamiespoika iski äitiään lasten valomiekalla – poliisi vei suoraan vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Star Wars -elokuvista tuttuja valomiekkoja ostetaan lähinnä lapsille leluille ja aikuisille koristeeksi. Yleensä valomiekat ovat muovisia tekoaseita, joissa on värillinen muoviputki LED-valoilla varustettuna. Nyt eräs poika on käyttänyt valomiekkaa aitona aseena.

Pennsylvanian osavaltiossa sijaitsevassa Duboisissa on pidätetty 42-vuotias mies, joka oli pahoinpidellyt 75-vuotiasta äitiään valomiekalla. Aikamies nimeltään Andrew Vargas asui edelleen äitinsä hoteissa, ja harjoitti väkivaltaa vanhukseen. 193 senttimetrinen ja 150-kiloinen Andrew omistaa useita valomiekkoja kotonaan, The Smoking Gun uutisoi.

Andrewin äiti ei osannut sanoa poliiseille syytä, miksi hänen poikansa oli hyökännyt valomiekan kanssa kimppuun. Naiselle tuli kahakassa mustelmia ja haavoja. Andrew Vargas odottaa tuomiotaan Clearfieldin lääninvankilassa 10.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan.