Kendall Jenner esitteli timmin rantakuntonsa Ranskassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perheen supermalli Kendall Jenner ilmoitti taannoin haluavansa tehdä pesäeroa muuhun perheeseensä jättäytymällä pois perheen realitysarjoista. Julkkisperheen ainoa supermalli onkin saanut tehtyä itselleen erittäin menestyksekkään uran mallina.

Parhaillaan Kendall Jenner on Ranskan Antibesissa, josta käsin hän osallistuu Cannesin elokuvajuhlille. Eilen Jenner vietti aurinkoisen päivänsä kuitenkin elokuvajuhlien sijaan hotellinsa rannalla yhdessä ystäviensä kanssa. Kendall nautiskeli leppoisasta tunnelmasta mustassa uimapuvussa.

22-vuotias Kendall Jenner on suunnitellut Kardashianien televisiosarjasta luopumisen lisäksi myös Los Angelesista pois muuttamista. Mallineitokainen on väläytellyt ideoita, joiden perusteella hän saattaisi muuttaa New Yorkiin tai Pariisiin.

Splash
Splash
Splash
Splash