Nolot tyylivirheet listattiin – älä käytä näitä korkokenkien kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tyttöbändi Spice Girls esiintyi 90-luvulla minihameissa ja tolppakorkoisissa kengissä. Platform-kenkiä ei kannata pitää nykyaikana enää ainakaan lyhyiden hameiden kanssa, sillä yhdistelmä mielletään mauttomaksi.

PureWow on listannut muitakin asukokonaisuuksia, jotka eivät sovi korkokenkien kanssa käytettäviksi. Listalle pääsevät piikkikoroilla varustetut korkokengät ja farkkushortsit. Farkkushortsien kanssa sopii paremmin sandaalit tai matalavartiset tennarit. Leveälahkeisia housuja ei suositella ainakaan pidettäväksi kärjestään avoinna olevien korkokenkien kanssa. Trumpettihousut sopivat erinomaisesti tasapohjaisten sandaalien kanssa.

Nykyisin on muotia kulkea urheiluhousuissa myös vapaa-ajalla. Tyylivirheeksi asukokonaisuus muodostuu silloin, jos pitää legginssien tai joogapöksyjen kanssa korkokenkiä. Sandaalimalliset korkokengät sopivat moniin asukokonaisuuksiin, paitsi kynähameen kanssa pidettäväksi. Suurin tyylivirhe on kuitenkin se, että pitää korkokenkiä, vaikka ei osaa kävellä niillä.