Sampo Kaulanen kohtasi vaikeimman tehtävän – tosin vasta Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan suomalaiset televisiokatsojat odottavat jännityksellä Selviytyjät-realitysarjan loppuhuipennusta, jossa 30.000 euron palkintopotista kisaavat Sampo Kaulanen, Janni Hussi ja Kimmo Vehviläinen. Tosielämässä kilpailijat ovat palanneet Suomeen jo kauan sitten, mutta haasteet jatkuvat yhä.

Sampo Kaulanen julkaisi tänään Jounin Kaupan Facebookissa selfiekuvan, jossa hän poseeraa Gota-heimon huivi päässään aurinkoisella terassilla. Kuvassa hänelle on annettu tehtävä, jonka kanssa moni muukin suomalainen painii tänäkin kesänä. Tällä kertaa kyseessä tehtävänä oli kasata kaasugrilli, joten haasteita riittää jopa enemmän kuin esimerkiksi Pirunnyrkin kokoamisessa.

– Tosielämän selviytymistä! Kasaa kaasugrilli, Sampo Kaulanen kertoi kuvansa yhteydessä.

– Vaikein tehtävä tähän mennessä minkä olen Gotan huivi päässä suorittanut, hän lisäksi kommentoi.

Tosielämän selviytymistä! Kasaa kaasugrilli!#selviytyjätsuomi #grillinkasaus

Publiée par Jounin Kauppa sur samedi 12 mai 2018