Vanhukset ihastuivat jodlaavaan poikaan: ”Kunpa hän olisi lapsenlapseni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jodlaavalla Mason Ramseylla on ollut melkoinen kevät, joka alkoi yhdestä YouTube-videosta. Maaliskuussa verkossa levisi video, jossa poika lauloi ja jodlasi sydämensä kyllyydestä keskellä Walmart-kauppaa. Sen jälkeen hän on esiintynyt tuhansille ihmisille ja julkaissut jo nyt myös omaa musiikkia.

Nyt vanhukset pääsivät Fine Brothers Entertainment -kanavan kuvaamalla videolla tutustumaan nousevaan tähteen. Miehille ja naisille näytettiin videoita, joilla 11-vuotias Mason Ramsey esiintyy. Vanhukset ihastuivat arvatenkin poikaan heti ensimmäisistä lauletuista nuoteista lähtien.

Vanhukset rakastivat Ramseyn esittämänä Hank Williamsin Lovesick Blues -kappaleesta, mutta eivät kuitenkaan pitäneet siitä tehdyistä moderneista versioista. Tällä hetkellä Maosn Ramseylla on levytyssopimus Atlantic Records ja Big Loud -yhtiöiden kanssa. Lupaava tähti julkaisi jo huhtikuussa ensimmäisen oman singlensäkin, joka kantaa nimeä Famous.