Israelilaismalli uhmasi hellettä – povi pullisteli uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen malli Hofit Golan herätti vuosikymmenen alussa huomiota myös kotimaansa ulkopuolella, mutta sittemmin hän on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa. Nyt hän on astellut jälleen julkisuuteen, kun kaunotar nähdään paparazzien upeissa bikinikuvissa.

Heft Golan ja hänen ystävänsä Victoria Bonya lomailevat parhaillaan Ranskan Antibesissa, jossa he majoittuvat monien muiden julkkistähtien tavoin remontoidussa luksushotelli Hotel Eden Rocissa. Eilen Hofit kuvattiin esittelemässä upeaa vartaloaan uimapuvussa, joka korosti erityisesti hänen poveaan.

Hofit Golan on israelilainen malli, seurapiirijulkkis ja tv-juontaja. Nykyään Lontoossa asuva neitokainen on nykyään tuttu näky lukuisista gaalajuhlista ympäri Eurooppaa. Tähteä on kuvailtu mediassa muun muassa Israelin vastaukseksi Paris Hiltonin kaltaisille seurapiirikaunottarille.

Splash
Splash
Splash
Splash