Kendall Jenner läpinäkyvässä iltapuvussa – eikä mitään sen alla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kendall Jenner ilmoitti huhtikuussa haluavansa poistua perheen huippusuositusta realitysarjasta, sillä hän menestyy nykyisin supermallina ilman julkkisperheen mediahuomiotakin. Supermallien sarjaan jo teini-ikäisenä noussut Kendall koettelee parhaillaan somepalvelujen rajoja rohkeilla kuvillaan.

Nyt Kendall on kuvattu Cannesin elokuvajuhlilla, jossa hän edusti todella näyttävässä valkoisessa iltapuvussa. Girls Of The Sun -tilaisuuteen saapunut Jenner oli pukeutunut valkoiseen harsomaiseen iltapukuun, josta näkyi läpi. Etiketin mukaisesti hän ei ollut pukenut mitään iltapukunsa alle.

22-vuotias Kendall Jenner on suunnitellut Kardashianien televisiosarjasta luopumisen lisäksi myös Los Angelesista pois muuttamista. Mallineitokainen on väläytellyt ideoita, joiden perusteella hän saattaisi muuttaa New Yorkiin tai Pariisiin.

Splash
Splash
Splash
Splash